Betsson | Arsenal – Tottenham otteluun tarjolla superkertoimia

Betsson tarjoaa sunnuntaina kello 16.05 pelattavaan Pohjois-Lontoon derbyyn Arsenal-Tottenham superkertoimet molemmille joukkueille!
Arsenal superkerroin 3.80 (norm. kerroin 2.55)
Tottenham superkerroin 4.10 (norm. kerroin 2.75)

Jos olet uusi asiakas, voit lunastaa samalla myös Betssonin tervetulobonuksen jossa ensitalletuksesi tuplataan jopa 100€ asti! Tervetulobonuksen pääset hyödyntämään tästä.

 

Toimi näin: 

 • Mene Betssonin kampanjasivulle ”Tarttumalla diiliin”
 • Jos olet uusi asiakas, rekisteröidy ilmaiseksi ja tee talletus. Suosittelemme 30€ – 100€ suuruista talletusta, jotta saisit tarjouksesta suurimman hyödyn irti.
 • Osallistu kampanjaan valitsemalla toinen joukkueista. Aktivoi tämän jälkeen korotettu kerroin ennen vedon vahvistamista.
 • Superkerroin (korotettu kerroin) tulee lyödä 1-20 euron panoksella. Voit valita vain toisen superkertoimista.
Tartu diiliin

 


Säännöt ja ehdot:

 1. Kampanja päättyy sunnuntaina 2.12.2018 klo 16:05.
 2. Kampanja on avoinna kaikille Betssonin suomalaisasiakkaille.
 3. Pelaajien on osallistuttava kampanjaan klikkaamalla kampanjasivun Valitse Arsenal – tai Valitse Tottenham -painiketta.
 4. Superkerroin on pelattavissa vain Betssonin mobiiliversiossa.
 5. Jos superkerroin (korotettu kerroin) ei näy Arsenal-Tottenham -kohdeikkunan ylälaidassa, päivitä sivu ja yritä uudelleen.
 6. Superkertoimen minimipanos on 1 euro ja maksimi 20 euroa. Vedon voi lyödä vain singlevetona.
 7. Jos superkertoimesi voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana.
 8. Esimerkki: Valitset Arsenalin superkertoimen 3,80 ja lyöt vedon 20 euron panoksella. Arsenal voittaa (Arsenalin oikea kerroin esim 2,55), joten saat 51 euroa oikeaa rahaa ja 25 euroa bonusrahaa.
 9. Bonusraha tulee kierrättää Vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa varat tai pelata ne muissa tuotteissamme.
 10. Jos kierrätysehtoa ei ole täytetty 14 päivän kuluessa, bonusraha ja sillä ansaitut voitot mitätöidään. Järjestelmät eivät täytä kierrätysehtoa.

 

Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät Betssonin kampanjasivulta.

 

Sulje