Betsson | Atlético Madrid – Barcelona otteluun tarjolla superkertoimia

Betsson tarjoaa lauantaina kello 21.45 pelattavaan Atlético Madrid–Barcelona-otteluun superkertoimet molemmille joukkueille. Osallistu kampanjaan ja valitse joukkue jonka korotetun superkertoimen haluat hyödyntää.
Atlético Madrid superkerroin 5.50 (norm. kerroin 3.05)
Barcelona superkerroin 4.00 (norm. kerroin 2.40)

Jos olet uusi asiakas, voit lunastaa samalla myös Betssonin tervetulobonuksen jossa ensitalletuksesi tuplataan jopa 100€ asti! Tervetulobonuksen pääset hyödyntämään tästä.

 

Toimi näin: 

 • Mene Betssonin kampanjasivulle ”Tarttumalla diiliin”
 • Jos olet uusi asiakas, rekisteröidy ilmaiseksi ja tee talletus. Suosittelemme 30€ – 100€ suuruista talletusta, jotta saisit tarjouksesta suurimman hyödyn irti.
 • Osallistu kampanjaan valitsemalla toinen joukkueista. Aktivoi tämän jälkeen korotettu kerroin ennen vedon vahvistamista.
 • Superkerroin (korotettu kerroin) tulee lyödä 1-10 euron panoksella. Voit valita vain toisen superkertoimista.
Tartu diiliin

 


Säännöt ja ehdot:

 1. Kampanja alkaa keskiviikkona 21.11. 00:00 ja päättyy lauantaina 24.11.2018 klo 20:45.
 2. Kampanja on avoinna kaikille Betssonin suomalaisasiakkaille.
 3. Pelaajien on osallistuttava kampanjaan klikkaamalla kampanjasivun Valitse Atlético Madrid – tai Valitse Barcelona -painiketta.
 4. Superkerroin on pelattavissa vain Betssonin mobiiliversiossa – ohjaamme tietokonekäyttäjät automaattisesti mobiilisivulle.
 5. Jos superkerroin (korotettu kerroin) ei näy Atlético Madrid-Barcelona -kohdeikkunan ylälaidassa, päivitä sivu ja yritä uudelleen.
 6. Superkertoimen minimipanos on 1 euro ja maksimi 10 euroa. Vedon voi lyödä vain singlevetona.
 7. Jos superkertoimesi voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana.
 8. Esimerkki: Valitset Atlético Madridin superkertoimen 5,50 ja lyöt vedon 10 euron panoksella. Atlético Madrid voittaa (Atlético Madridin oikea kerroin esim 3,00), joten saat 30 euroa oikeaa rahaa ja 25 euroa bonusrahaa.
 9. Bonusraha tulee kierrättää Vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa varat tai pelata ne muissa tuotteissamme.
 10. Järjestelmät eivät täytä kierrätysehtoa.

 

Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät Betssonin kampanjasivulta.

 

Sulje