NBA | Lauri Markkasen Chicago Bullsin voitolle 50.00 superkerroin

Lauri Markkasen tähdittämä Chicago Bulls saa kotiavauksessaan vastaansa kivikovan Detroit Pistonsin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Betsafe tarjoaa nyt uusille asiakkailleen 50.00 kertoimen Chicago Bullsin suoralle voitolle. Betsafen livestream-palvelusta voit myös katsoa jokaisen kauden NBA-ottelun ja seurata miten Lauri Markkanen pärjää toisella kaudellaan.

 

Toimi näin: 

  • Mene Betsafe kampanjasivulle ”Tarttumalla diiliin”
  • Rekisteröidy ilmaiseksi ja tee talletus. Suosittelemme 30€ – 100€ suuruista taletusta, sillä voit samalla hyödyntää poikkeuksellisesti myös Betsafen tervetulobonuksen.
  • Pelaa Chicago Bullsin voittoa Detroit Pistonsista superkertoimella 50.00. Vedon maksimipanos on 1 €.
Tartu diiliin

 


Säännöt ja ehdot:

  1. Vain Betsafen suomalaisasiakkaat voivat käyttää superkertoimen.
  2. Tarjous on voimassa Chicago Bulls – Detroit Pistons -ottelun alkuun asti 21.10.2018 klo 02:10 asti.
  3. Veto tulee lyödä 1 euron panoksella ottelun voittajasta (sis. jatkoajan) ennen ottelun alkua, vetokupongille ei voi lisätä muita otteluita eli veto tulee lyödä single-vetona. Otteluun voi lyödä vedon myös isommalla panoksella, mutta superkerroin maksetaan vain 1 euron panokselle, ylimenevä panostus maksetaan normaalilla kertoimella.
  4. Jos Chicago Bulls voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä heti ottelun päätyttyä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana klo 15:00 mennessä.
  5. Esimerkki: jos lyöt 1 euron vedon Bullsin voitolle ja Bulls voittaa (oikea kerroin esim. 1.9), saat 1.9 euroa oikeaa rahaa ja 50 euroa bonusrahaa.
  6. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50 per vetokuponki. Jos kierrätysehtoa ei ole täytetty 14 päivän kuluessa, menetät sekä bonusvarat että niillä ansaitut voitot.

 

Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät Betsafen kampanjasivulta.

 

Sulje