ILMAISKISA: Voita 10 € ilmaisveto jokaisena Mestarien liigan pelipäivänä

Coolbetin futisvisassa sinulla on mahdollisuus ansaita 10€ ilmainen liveveto jokaisena Mestarien- ja Eurooppa-liigan pelipäivänä. Ennalta valittuun otteluun on laadittu 5 kysymystä koskien ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Mikäli saat vähintään 4 oikeaa vastausta, saat otteluun toiselle puoliajalle 10 euron ilmaisen livevedon. Osallistuminen on täysin ilmaista!

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, voit luoda sen ja samalla hyödyntää tervetuliaisbonuksen. Tekemällä 10 € talletuksen, Coolbet viisinkertaistaa sen, eli saat jopa 50€ pelirahaa! Lunastaaksesi bonuksen, käytä rekisteröitymisen yhteydessä bonuskoodia 4XBONUS

 

Toimi näin: 

  • Mene Coolbetin sivuille ”Tarttumalla diiliin” ja valitse ”Kampanjat”.
  • Valitse yllä olevan kuvan mukainen kampanja ja vastaa viiteen kysymykseen koskien ensimmäistä puoliaikaa.
  • Seuraa ottelua ja jännitä vastaustesi puolesta!
Tartu diiliin

 

 

Säännöt ja ehdot:

  1. Jokaiselle Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pelipäivälle tulee uusi Futisvisa, jossa sinun tulee veikata ennalta määrätyn ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia.
  2. Vastaukset tarkastetaan puoliajalla. Jos veikkaat vähintään 4/5 oikein, saat 10 € ilmaisen live-vedon kyseisen ottelun 2. puoliajalle. Ilmaisvedot lisätään oikein vastanneiden pelitileille mahdollisimman nopeasti, mutta tämä saattaa kestää jopa 15 minuuttia ensimmäisen puoliajan päättymisestä.
  3. Ilmaisvedon summa (10 €) tulee kierrättää vain yhden kerran vähintään 1,50 kertoimella.

 

Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät Coolbetin sivulta.

 

Sulje