NBA alkaa | Golden State Warriorsin voitolle 20.00 superkerroin

NBA-kausi käynnistyy tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, jolloin viime vuosien hallitsija Golden State Warriors kohtaa Oklahoma City Thunderin. Betsafe tarjoaa nyt uusille asiakkaille 20.00 kertoimen Golden State Warriorsin suoralle voitolle. Betsafen livestream-palvelusta voit myös katsoa jokaisen kauden NBA-ottelun ja seurata miten Lauri Markkanen pärjää toisella kaudellaan.

 

Toimi näin: 

  • Mene Betsafe kampanjasivulle ”Tarttumalla diiliin”
  • Rekisteröidy ilmaiseksi ja tee talletus. Suosittelemme 30€ – 100€ suuruista taletusta, sillä voit samalla hyödyntää poikkeuksellisesti myös Betsafen tervetulobonuksen.
  • Pelaa Golden State Warriorsin voittoa Oklahomasta superkertoimella 20.00. Vedon maksimipanos on 1€.
Tartu diiliin

 


Säännöt ja ehdot:

  1. Vain Betsafen suomalaisasiakkaat voivat käyttää superkertoimen.
  2. Superkerroin on saatavilla vain Betsafen mobiiliversiossa.
  3. Veto tulee lyödä 1 euron panoksella ottelun voittajasta (sis. jatkoajan) ennen ottelun alkua, vetokupongille ei voi lisätä muita otteluita eli veto tulee lyödä single-vetona. Otteluun voi lyödä vedon myös isommalla panoksella, mutta superkerroin maksetaan vain 1 euron panokselle, ylimenevä panostus maksetaan normaalilla kertoimella.
  4. Jos Golder State Warriors voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä heti ottelun päätyttyä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana klo 15:00 mennessä.
  5. Esimerkki: jos lyöt 1 euron vedon Warriorsin voitolle ja Warriors voittaa (oikea kerroin esim. 1.1), saat 1.1 euroa oikeaa rahaa ja 20 euroa bonusrahaa.
  6. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 3 kertaa 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50 per vetokuponki.

 

Tarkemmat ehdot ja säännöt löydät Betsafen kampanjasivulta.

 

Sulje