Vikingur – HJK live stream 10.7.2018 | Katso ilmaiseksi!

Unibet tarjoaa tänään 10.7. yksinoikeudella ilmaisen live streamin Mestarien liigan karsintaotteluun jossa Víkingur Gøta kohtaa HJK:n kello 21.00. Ottelu on selostettu suomeksi. Matsin katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Vedonlyöntipakkoa ei kuitenkaan ole.

 

Toimi näin: 

  • Klikkaa alla olevaa Vikingur – HJK live stream -nappia
  • Mikäli olet uusi asiakas rekisteröidy ja tee ensimmäinen talletuksesi
  • Unibet tuplaa vain ensimmäisen talletuksen. Jos uutena asiakkaana talletat 10 €, voit aloittaa pelaamisen 20 €:lla. Jos taas talletat 100 €, saat 200 € pelattavaksi.
Vikingur – HJK live stream


Lisätiedot:

HJK on pitänyt Veikkausliigassa yllä vakuuttavaa pistetahtia, ja tällä hetkellä Klubi on vahvasti matkalla kohti mestaruutensa uusimista. Viime syksyinen paluu mestaruuskantaan tietää myös sitä, että HJK palaa tänä kesänä Mestarien liigaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Sen vastustaja Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella on Färsaarelainen Vikingur, joka on voittanut kaksi edellistä Färsaarten mestaruutta.

Sarjansa kestomenestyjiin lukeutuva Vikingur on ollut vakiokävijä eurokentillä viime vuosina. HJK lähtee joukkueiden keskinäiseen ottelupariin suosikkina, mutta varoituksen sana on paikallaan; kauden 2013–14 Eurooppa-liigassa Vikingur yllätti pudottamalla Turun FC Interin yhteismaalein 2–1, ja vuotta myöhemmin se kylvetti norjalaista Tromsöä samoin lukemin.

Sittemmin Vikingurin eurokiertueet ovat tosin tavanneet päättyä lyhyeen. Viime kaudella Vikingur voitti Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella kosovolaisen Trepca’89:n, mutta seuraavassa vaiheessa islantilainen FH osoittautui liian vahvaksi.

Unibet näyttää Vikingurin ja HJK:n ensimmäisen osaottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä Juhavaltteri Salmisen selostamana.

 

Sulje