Huuhkajien voitolla tienaat 115€ | Saat rahasi takaisin vaikka vetosi häviäisi

Erittäin kovassa iskussa oleva Suomi kohtaa perjantaina kello 21.45 alkavassa UEFA Nations Leaguen ottelussa Viron. Ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Suomi voi voittaessaan tuoda muhkean 115 € voiton ilman minkäänlaista riskiä tai kierrätysvaatimusta!

Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tienata ottelulla kovat rahat ilman minkäänlaista häviämisen riskiä. Luomalla pelitilin ja tekemällä talletuksen saat käyttöösi jopa 100€ riskittömän vedon! Panostamalla tämän Suomen voitolle kertoimella 2.15, voitat 215 € täysin kierrätysvapaata rahaa Huuhkajien voittaessa. Jos lyömäsi veto häviää, saat panostamasi rahat takaisin kokonaan! Et voi siis hävitä. Tarjous on saatavilla vain kauttamme.

 

Toimi näin: 

  • Klikkaa alla olevaa ”Tartu diiliin” -nappia
  • Rekisteröidy ja tee haluamasi kokoinen talletus.  Saadaksesi suurimman hyödyn tarjouksesta, tee 100 € talletus jolloin saat 100 € riskittömän vedon. Voit hyödyntää tarjouksen myös pienemmällä esim 30 € talletuksella.
  • Panosta riskitön vetosi Suomen voitolle kertoimella 2.15. Jos Suomi voittaa, saat voiton 2,15 kertaisena (esim. 100 € riskittömällä panoksella 215 € voitto). Vedon osuessa koko summa on täysin kierrätysvapaata!
  • Jos peli päättyy tasan tai Suomi häviää, saat panoksesi takaisin. Et voi siis hävitä.
Tartu diiliin

 

Säännöt ja ehdot:

  1. Tarjous koskee vain Unibetin uusia suomalaisia asiakkaita.
  2. Jos riskitön vetosi häviää, palautettu panos maksetaan Bonus-rahana ja tämä tulee kierrättää 4x minimikertoimella 1.40 ennen kuin raha on nostettavissa.
  3. Voittoon ei poikkeuksellisesti sisälly kierrätysvaatimusta.

 

Tarkemmat säännöt ja ehdot luettavissa Unibetin kampanjasivulta.

Sulje